Árak | Rustica Vendégház

Árak

Egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!


Hétközben (vasárnaptól-csütörtökig): 25.000 Ft/éjszaka (6 főig)

Hétvégén (péntek, szombat): 30.000 Ft/éjszaka (6 főig)

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák. (Jelenleg önkormányzatilag szabályozott ár 550 Ft/fő/éj)
A fenti árak tartalmazzák:

  • A teljes ház és kert privát használata, minden szolgáltatással.
  • Ágyneműt, alapvető eszközöket, törölközőt biztosítunk.
  • Vendégeinket kávé bekészítéssel és sok szeretettel várjuk!
  • Grillhez és bográcsozáshoz faszenet, tűzifát és eszközöket biztosítunk!Foglalással kapcsolatos tudnivalók
A foglalást a Foglalás oldalon található űrlapon keresztül tudja elküldeni számunkra. Foglalás tetszőleges számú személyre (max. 6 fő) és éjszakára (max. 31) lehetséges. Felhívjuk figyelmét, hogy 1 személy vagy 1 éj esetén megtagadhatjuk a foglalást, főleg főszezonban és ünnepnapokon. Köszönjük megértését.
A foglalásnál meg kell adnia a foglaló nevét, e-mail címét, telefonszámát, a vendégek számát, az érkezés és távozás napját, az érkezés körülbelüli idejét.
A foglalást a vendégház vezetőségének el kell fogadnia és visszaigazolnia. A fizetésnek a foglalási visszaigazolásunk után maximum 24 órával meg kell történnie.
Az ingyenes lemondást a foglalás után 48 órán belül lehet intézni. Abban az esetben, ha a foglalás lemondása 48 órával a foglalás után történik, de 15 nappal (beleértve) az érkezés előtt, 50% -át visszatérítjük. Amennyiben a lemondás kevesebb, mint 15 nappal az érkezés előtt történik, semmilyen összeget nem tudunk visszatéríteni.
A foglalás megtételével Ön igazolja, hogy a honlapon részletesen bemutatott vendégház leírását megismerte és elfogadja az ezen az oldalon található Tudnivalók részben, a Foglalással kapcsolatos tudnivalók részben és az Adatvédelmi Tájékoztató oldalon leírtakat !

Fizetési módok
Foglalás esetén banki átutalással tud fizetni. SZÉP kártyát még nem tudunk elfogadni. Ha nem volt foglalása, tehát közvetlenül érkezik a vendégházba egy esetleges szabad hely reményében, az érkezéskor készpénzes fizetési lehetőség van.
Bankkártyát és csekket egyelőre nem tudunk elfogadni.